Mai putine investitii Mai multe resurse IT disponibile imediat

Scazi costurile, cresti agilitatea afacerii si castigi mai multi clienti

AFLA MAI MULTE

Mai putina hartie
Mai mult timp pentru
afacerea ta

Scapa de muntii de hartie. Intra in propriul biroul digital, unde ai totul la un click distanta.

AFLA MAI MULTE

Cloud pentru o mai mare agilitate

Pastreaza-ti fisierele in siguranta si acceseaza-le de oriunde folosind servicii cloud reale.

VEZI DETALII

Arhiva electronica pe care ti-ai dorit-o dintotdeauna

VEZI DETALII

Mobilitate pentru acces rapid si libertate

Lucreaza de oriunde si stai conectat la orice lucru vital pentru afacerea ta.

INCEARCA ACUM

Cautare rapida pentru solutii

CINE SUNTEM?

Star Storage este un furnizor global de servicii IT care dezvolta si livreaza solutii moderne de protectie si management al informatiior pentru organizatii publice si private de top. Dezvoltator de produse proprii, cu peste 17 ani de experienta in domeniu si un portofoliu cu peste 500 de clienti de pe 4 continente, in industrii precum financiar-bancar, telecom, productie, utilitati sau administratie publica, compania joaca un rol cheie in parcusul catre transformarea digitala, mobilitate si cloud a organizatiilor de orice dimensiune.

Afla mai multe...

5 MOTIVE SA ALEGI STAR STORAGE

icon-o-true-specialist-1

UN SPECIALIST DE INCREDERE

Suntem o companie pionier si lider de piata serviciilor de outsourcing (IT si procese de business), specializata in managementul si protectia informatiilor, cu mai mult de 16 ani de experienta pe piata IT din Romania si la nivel global.

Citeste mai departe >

icon-o-own-products-1

PRODUSELE NOASTRE

Cu peste 10 ani de investitii majore in dezvoltatarea produselor noastre de proprietate intelectuala, oferim astazi clientilor unul dintre cele mai complete portofolii de produse software proprii in domeniul managementului si protectiei informatiilor, cu procesele cheie care adreseaza catre multiple industrii.

Citeste mai departe >

icon-o-comprehensive-solution-portfolio-1

PORTOFOLIU COMPLET DE SOLUTII

Ne dorim sa fim pentru clientii nostri un partener unic pentru solutii de infrastructura sau de business, servicii externalizate (IT & Business Process Outsourcing) de productie documente, de gestiune a arhivei, de cloud si data center.

Citeste mai departe >

icon-o-top-resources-1

RESURSE DE TOP

Pentru a deveni prima alegere pentru clienții nostri atunci cand sunt necesare solutii tehnologice am investit semnificativ in active cheie (centru de date, centre de procesare a documentelor) si in oameni (avem peste 350 resurse specializate).

Citeste mai departe >

icon-o-solid-experience-1

EXPERIENTA SOLIDA

Ne-am asumat misiunea de a asigura o protectia si managementul informatiilor, intr-o epoca in care riscurile nu pot fi ignorate si trebuie sa fie abordate si gestionate intr-un mod profesionist.

Citeste mai departe >

PRODUSELE NOASTRE

Beneficiaza de anii de experienta in investitiile in produsele proprietate intelectuala Star Storage si alege-ti produsele necesare dintr-un portofoliu complet de aplicatii software in domeniul managementului si al protectiei informatiei.

IN CENTRUL ATENTIEI

POVESTI DE SUCCES

In cei peste 16 ani de experienta am sprijit afaceri din toate industriile in atingerea intregului potential si in trecerea de la probabilitate la certitudine. Astazi suntem mandri sa impartasim adevarate povesti de succes ale unor afaceri reale care au profitat de oportunitatile viitorului.

 • Industrie
  Guvernamental
  Departamentul de Informatii si Protectie Interna

  „Unele dintre elementele cheie care au asigurat succesul acestui proiect l-au reprezentat experienta indelungata si inalta calificare a echipei Star Storage in implementarea de sisteme integrate de gestiune a informatiei. Am fost foarte multumiti si totodata bucurosi pentru ca am lucrat alaturi de un adevarat partener de incredere – Star Storage.”, Comisar-sef de politie Adina MACOVEI, Manager de proiect in cadrul proiectului IMMEDIAT al Departamentului de Informatii si Protectie Interna.

 • Industrie
  Guvernamental
  Banca internationala de prestigiu

  In fiecare sucursala a bancii se genera in fiecare zi, din activitatea operationala, un volum in crestere de documente fizice ce trebuiau arhivate conform Nomenclatorului Arhivistic aprobat in banca. Documentele erau expediate prin curierat catre sediul central al bancii de unde erau preluate de un partener extern specializat pentru a fi arhivate intr-un depozit autorizat.

 • Industrie
  Guvernamental
  Electrica – Solutie integrata de gestiune informatii

  „Integrat” este cuvantul cheie care descrie cel mai bine solutia aleasa de Electrica. Solutia este construita pe cinci mari piloni, oferind in final beneficiarului nu doar o infrastructura moderna, ci si o eficientizare a costurilor, precum si acces mult mai rapid la un volum de date impresionant.

NOUTATI & ARTICOLE

ABONEAZA-TE LA NEWSLETTERUL NOSTRU

Prin abonarea la newsletterul nostru esti deacord sa primensti oferte exclusive referitoare la produsele si serviciile noastre.

Please leave this field empty.

FACEM PARTE DIN COMUNITATE

Noi, cei din Star Storage, consideram ca este responsabilitatea noastra fata de comunitatea in care ne desfasuram activitatea si fata de membrii acesteia, sa initiem si sa dezvoltam proiecte care sa contribuie la dezvoltarea sustenabila a societatii noastre. Si, ceea ce este cel mai important, am daruit cu suflet.

careers

Joaca pentru a castiga, Alatura-te unei echipe de top!

Crezi ca aduce o schimbare? Alatura-te unei companii de top, invata de la cei mai buni si porneste pe drumul catre o cariera de succes. Cautam oameni talentati si motivati cu o buna etica de lucru si pasiune pentru excelenta in activitate.

VEZI JOBURILE DISPONIBILE

Incotro se indreapta business-ul tau?

Planifica o evaluare gratuita a conformitatii business-ului tau cu standardele tehnologice ale secolului 21 si afla mai multe despre cum poti deveni mai eficient cu produsele si serviciile noastre.