Sustinem viitorul
noilor generatii

Fundatia Star Storage

Fundatia Star Storage este organizatie non-guvernamentala romaneasca, caritabila, non-profit, care are ca obiectiv principal realizarea si implicarea in campanii, programe si proiecte sociale, care sa contribuie activ la rezolvarea problemelor si dezvoltarea societatii romanesti.

Fundatia Star Storage apartine Star Storage, companie 100% romaneasca, leader de piata pentru solutii de stocare, arhivare si management de informatii (date si documente), servicii de externalizare si servicii Cloud, fundatia desfasurand o activitate distincta fata de operatiunile comerciale ale companiei.

Fundatia a fost infiintata pe baza experientei de peste 15 ani a companiei Star Storage in dezvoltarea, sustinerea si implicarea activa in campanii de responsabilitate sociala cu efecte reale pozitive in societatea romaneasca. Absolut toate fondurile Fundatiei Star Storage sunt directionate catre cauzele sociale in care este implicata fundatia, membrii acesteia neavand nici un beneficiu material pentru activitatea desfasurata.

01, Let's introduce ourselves
imageGen.ashx

Din Pasiune pentru Oameni

Fundatia Star Storage s-a nascut din dorinta echipei Star Storage de a contribui la solutionarea problemelor cu care se confrunta societatea romaneasca in domeniile sanatatii si al sustinerii valorilor romanesti.

Dupa mai mult de 12 ani de implicare in proiecte de responsabilitate sociala, am decis ca este de datoria noastra sa facem mai mult, pentru ca ne dorim acest lucru si pentru ca fiecare proiect desfasurat pana in prezent a demonstrat ca impreuna putem face orice cu rezultate foarte bune.

Noi, cei din Star Storage, am considerat ca este responsabilitatea noastra fata de comunitatea in care ne desfasuram activitatea si fata de membrii acesteia, sa initiem si sa dezvoltam proiecte care sa contribuie la dezvoltarea sustenabila a societatii noastre. Si, ceea ce este cel mai important, am daruit cu suflet.

Fundatia Star Storage va continua proiectele si programele desfasurate pana in prezent de catre compania Star Storage, cum ar fi:

  • Sangele este viata
  • Cred in Romania

Totodata, prin intermediul fundatiei, vom continua sa sprijinim si alte proiecte ale altor organizatii nonguvernamentale partenere: proiectul "Bun venit pe lume" (cu Organizatia "Salvatii Copiii" Romania), programul Tinere Talente (cu Fundatia Principesa Margareta a Romaniei), proiecte de dezvoltare a tinerilor romani precum Case Study, EESTEC Olymics s.a.

02, WHY US?

Cei care doresc sa se implice pentru sustinerea cauzelor Fundatiei Star Storage o pot face prin:

  • donatii directe in contul deschis de Fundatia Star Storage, la Banca UniCredit Tiriac Bank, Sucursala Rosetti, Contul Fundatiei Star Storage este: RO52 BACX 0000 0008 5451 7001
  • donarea a 20% din impozitul pe profit al companiilor
    20% din impozitul pe profit al companiilor poate fi redirectionat pentru a sustine cauzele Fundatiei Star Storage.

Pentru a putea fi dedusa din impozitul pe profit aferent anului fiscal 2015, suma redirectionată trebuie platita pana la 31 decembrie 2015 si nu poate fi mai mare de 3 la mie din cifra de afaceri.

Procedura prin care firmele pot redirectiona o parte din impozitul lor pe profit consta in semnarea unui contract de sponsorizare cu Fundatia Star Storage. Acesta poate fi descarcat de aici.

Suma totala care ar putea fi redirectionata pentru sustinerea campaniilor umanitare de catre companiile romanesti se ridica la 300 - 400 milioane de euro anual.

03, PARTNERS - KEY FOR OUR GLOBAL SUCCESS

Cum puteti dona cei 2% din impozitul pe venit?

Sustineti proiectele Fundatiei Star Storage prin donarea a 2% din impozitul pe venit.

Redirectionati 2% din impozitul pe venit prin completarea formularului 230 (care este deja completat cu datele Fundatiei Star Storage). Acesta poate fi descarcat accesand urmatorul link: http://bit.ly/21K6wtM.

Persoanele fizice autorizate pot redirectiona 2% din impozitul pe venit prin completarea formularului 200. Acesta poate fi descarcat accesand urmatorul link: http://bit.ly/1SlbXg5

Dupa completare, oricare dintre formulare, trebuie pus intr-un plic si trimis la Administratia Financiara de care apartineti cu domiciliul in cartea de identitate.

Va rugam sa il trimiteti si catre prieteni, cunostinte, apropiati, care ar dori sa contribuie alaturi de noi la aparitia unui zambet pe chipurile unor oameni care au nevoie de noi si a unei sperante ca exista o viata mai buna.

Este un ajutor simplu si fara nici un efort - acesti bani sunt oricum luati de statul roman. Haideti mai bine ca impreuna sa ii folosim pentru a face viata mai frumoasa oamenilor din comunitatea noastra!

Fundatia Star Storage are nevoie si de voluntari, asa ca va invitam sa va alaturati echipei noastre - ne puteti trimite cererea voastra la adresa voluntar-fundatia@star-storage.ro si va vom contacta pentru detalii.

A ajuta nu reprezinta o obligatie, ci un lucru care vine din suflet!