Step into your future

CINE SUNTEM?

Star Storage este o companie romaneasca de servicii de tehnologia informatiei, pozitionata ca lider al industriei romanesti, si care deserveste o gama larga de clienti din sectorul privat si public, atat pe plan national, cat si international, oferind solutii de stocare, protectie, arhivare si management al informatiilor in Romania si Republica Moldova.

Oferim clientilor un portofoliu complet de solutii si servicii pentru intreg ciclul de viata al documentelor si jucam un rol cheie in procesul de transformare a infrastructurii IT a organizatiilor, catre arhitecturi bazate pe cloud cu un control imbunatatit asupra continutului.

Cautam colegi exceptionali!
Fa urmatorul pas in cariera ta si contribuie la succesul nostru global!

Te invitam sa afli mai multe despre noi aplicand la una dintre pozitiile de mai jos pe care o consideri potrivita profilului tau. Expertiza ta va fi apreciata si iti vom oferi sansa de a-ti imbogati experienta alaturi de noi, prin implicarea in proiecte nationale si internationale ample.

 • Divizie
  Infrastructura & Cloud
  Application Administrator

  Application Administrator din cadrul Internal IT si este responsabil cu efectuarea de analize tehnice precum si oferirea de consultanta tehnica pentru solutiile din portofoliu.

 • Divizie
  Products
  Senior .Net Developer

  Este responsabil de dezvoltarea de produse sau aplicatii software enterprise si de implicarea in imbunatatirea continua a solutiilor.

 • Divizie
  Infrastructura & Cloud
  Cloud System Engineer

  Cloud System Engineer face parte din echipa de Cloud Computing Engineering din cadrul business unit-ului Cloud.

 • Divizie
  Infrastructura & Cloud
  System Operations Engineer

  System Operations Engineer face parte din echipa de Cloud Computing Engineering din cadrul business unit-ului Cloud.

 • Divizie
  Infrastructura & Cloud
  Senior Cloud System Engineer

  Senior Cloud System Engineer face parte din echipa de Cloud Computing Engineering din cadrul business unit-ului Cloud.

 • Divizie
  Products
  C# Developer

  C# Developer-ul este responsabil de dezvoltarea de aplicatii software enterprise sau produse software, luand in calcul criterii de scalabilitate si performanta.

 • Divizie
  Comercial
  Account Manager – Public Sector

  Account Manager-ul participa activ in dezvoltarea portofoliului de client din teritoriul Public Sector prin identificarea si/sau generarea de oportunitati noi.

 • Divizie
  Marketing & Communication
  Product Marketing Manager

  Elaborează strategia de marketing de produs, poziţionarea şi marketing mix-ul pentru produsele de care este responsabil.

 • Divizie
  Comercial
  Office Assistant

  Office Assistant este responsabil de gestionarea tuturor activitatilor de secretariat si protocol din cadrul companiei.

 • Divizie
  Products
  Java Developer

  Java Developer-ul face parte din echipa de constructie a unui produs software de tip enterprise cu renume international.

 • Divizie
  Products
  Programator C++

  Programatorul C++ este responsabil de dezvoltarea de produse sau aplicatii software enterprise si de implicarea in imbunatatirea continua a solutiilor.

 • Divizie
  Business solutions
  System Architect

  System Architect-ul concepe si valideaza solutiile si arhitecturile software propuse departamentului Consulting – Business Solutions si asigura suportul necesar pentru echipele tehnice in implementarea arhitecturilor de sisteme software complexe.

 • Divizie
  AMO
  Operator Introducere Date

  Efectueaza activitatea de arhivare si  indexare a documentelor respectand procedurile de lucru.

 • Divizie
  Business solutions
  Presales Consultant, Business Solutions Unit

  Ca si consultant tehnic in vanzarea de solutii, responsabilitatea principala va fi asigurarea suportului necesar echipei de vanzari pentru promovarea solutiilor aferente diviziei Business Solutions.

 • Divizie
  Products
  .Net Technical Lead

  .Net Technical Lead concepe si implementeaza arhitecturile solutiilor software, contribuie in toate etapele ciclului de dezvoltare si coordoneaza echipa alocata avand rol de mentor si sprijin pentru colegii sai.

 • Divizie
  Posturi disponibile
  Senior Storage Engineer

  Senior Storage Engineer este responsabil de implementarea solutii lor de stocare promovate de companie si de organizarea de prezentari de solutii / proof of concept pentru clientii companiei.

 • Divizie
  Posturi disponibile
  Project Management Director

  Responsabil de conceperea strategiei de gestiune a intregului portofoiliu de proiecte Star Storage.