Compania viitorului

DESPRE NOI

Descopera mai multe despre o poveste de succes cu o viziune indrazneata in ceea ce priveste transformarea proceselor de business ale companiilor cu impact pozitiv asupra comunitatilor pe termen lung.

01, AMBITIILE NOASTRE
about-us-map

Lumea se schimba in jurul nostru. Pentru a fi pregatiti azi pentru ziua de maine, suntem permanent atenti la tendintele si fortele care ne vor modela lumea in viitor, pentru a intelege si a fi pregatiti pentru orice va urma.
Insa povestea noastra incepe cu aspiratiile si ambitiile noastre care ne definesc scopul si reprezinta standardul dupa care ne ghidam actiunile si deciziile:
• De a inova cu ajutorul tehnologiei si de a crea solutii optime pentru orice ce tip de business – solutii care sa eficientizeze procesele de lucru;
• De a utiliza tehnologia si de a crea valoare pentru fiecare persoana – solutii cu un impact pozitiv in viata lor, la nivelul sanatatii si chiar a implinirii personale;
• De a contribui la o lume mai buna – ne dorim sa ne punem amprenta la nivel global.

02, Valorile care ne definesc
 • ONESTITATE & INCREDERE

  Ne asumam deciziile, succesele, dar si greselile. Acest lucru implica angajament, responsabilitate si lipsa compromisurilor, o colaborare onesta cu colegii nostri, dar si cu clientii si partenerii nostri.

 • AMBITII & INOVATIE
  Suntem convinsi ca, atunci cand o afacere isi pierde spiritul de pionierat si se limiteaza la ceea ce a dobandit pana in acel moment, progresul se apropie de sfarsit. Noi credem ca tintind cat mai sus este singura modalite de a ramane competitivi intr-o lume competitiva.
 • FOCUS PE CLIENT

  Intelegem cu adevarat importanta de a fi orientat catre client si suntem dedicati invatarii continue in cee ace priveste nevoile clientilor nostri, plasand interesele lor inaintea alor noastre.

 • PERFORMANTA & SUCCES
  Performanta este un element esential in ceea ce facem. Gestionam resursele clientilor in mod eficient si fiecare proiect pe care il finalizam ofera rezultate masurabile. Nu uitam ca avem succes doar daca clientii nostri au succes.
 • CAUTAM EXCEPTIONALUL

  Rezolvarea celor mai dificile problemele necesita cei mai buni oameni. Compania noastra este construita avand la baza convingerea ca cei mai buni oameni sunt atrasi de posibilitatea de a lucra in cadrul celor mai provocatoare proiecte cu scopul indeplinirii obiectivele stabilite.

 • BUSINESS… SI TOTUSI UMANI

  Suntem o companie bazata pe profit. Ne folosim resursele pentru a oferi cele mai bune solutii tuturor clientilor nostri si de a crea valoare pentru companie. Intelegem totodata si responsabilitatea pe care o avem fata de societate si facem tot posibilul pentru a ajuta si de a face o diferenta pentru cei care au nevoie.

03, PARTNERS - KEY FOR OUR GLOBAL SUCCESS
__company_partners_infographics

La nivel mondial ne dezvoltam prin intermediul unei retele de parteneri, iar prioritatea noastra este de a construi si de a dezvolta parteneri care ne impartasesc viziunea si sunt capabili sa vanda, sa implementeze si sa ofere suport pentru solutiile Star Storage.

Strategia noastra globala Go-to-Market este centrata pe partener si este proiectat pentru scoate in evidenta zonele de interes ale partenerilor, punctele lor forte si expertiza in raport cu solutiile noastre inovatoare, combinata cu un plan de Go-to-Market comun.

Programul nostru de parteneriat este construit pe convingerea ca parteneriatul este un avantaj competitiv si motorul cresterii noastre la nivel mondial. Programul nostru vast, flexibil ofera beneficii de neegalat partenerilor care vand, recomanda, implementeaza si livreaza solutii Star Storage ca parte a activitatii lor.

DORNIC SA AFLI MAI MULTE SAU DOAR PREGATIT SA DISCUTAM?

Ne-ar placea sa-ti cunoastem interesele si sa aflam recomandarile tale. Poate ti-ar placea sa afli mai multe despre noi, despre cum iti putem ajuta afacerea. Sau poate doar sa ne cunoastem si sa fii informat despre cele mai noi comunicari Star Storage.