Solutii de top

pentru afaceri de top

Cloud si Centru de Date

StarVault Oriunde este un serviciu sincronizat de colaborare pe o platforma privata de cloud, securizata si accesibila de oriunde prin intermediul oricariu device (smartphone, tableta, laptop sau desktop). Informatia nu paraseste mediul securizat al organizatiei si nu este permis accesul neautorizat.

află mai multe...

Utilizand acest model angajatii companiei tale pot accesa direct din Cloud aplicatia software in cauza, eliminand astfel toate costurile de achizitie aferente licentelor, infrastructurii IT, gazduirii acestei infrastructuri intr-un centru de date si serviciilor de administrare, mentenanta si suport. Toate aplicatiile sunt accesate usor si sunt actualizate frecvent si consistent iar in plus beneficiezi de training astfel incat sa obtii maximum de eficienta in cel mai scurt timp posibil.

află mai multe...

Platforma IT completa pusa la dispozitie ca serviciu integrat, pregatita sa acomodeze aplicatiile de business sau medii de dezvoltare software.

află mai multe...

Servicii integrate de protectie a datelor, pentru atingerea obiectivelor de rezilienta a sistemului informatic, in caz de dezastru.

află mai multe...

Servere virtuale si fizice puse la dispozitie ca infrastructura IT dedicata. Serviciu disponibil la cerere care poate fi activat in 5 minute.

află mai multe...

Servicii de gazduire a echipamentelor IT in Centrul de Date TIER 3 Star Storage din Bucuresti.

află mai multe...