Instalare si suport tehnic

Instalare si suport tehnic

Star Storage ofera o gama cuprinzatoare de servicii de suport tehnic destinate intretinerii sistemelor IT si functionarii acestora la cel mai ridicat nivel.

Nu este suficient sa gasiti solutii care sa corespunda cerintelor actuale ale afacerii. Trebuie sa va ganditi la cresterea ei si la faptul ca asigurarea eficientei optime a sistemelor de care dispuneti poate fi o sarcina complexa, consumatoare de resurse.

Oferta noastra

Star Storage ofera o gama cuprinzatoare de servicii de suport tehnic destinate intretinerii sistemelor IT si functionarii acestora la cel mai ridicat nivel. Asiguram o gama cuprinzatoare deservicii de intretinere,care va pot ajuta sa va protejati investitia in IT, sa integrati tehnologii noi si sa asigurati personalului dvs. accesul la asistenta tehnica de care are nevoie.

Specialistii nostri dispun de competentele necesare pentru realizarea eficienta a instalarilor hardware si software, iar dupa receptia finala a solutiei, expertii nostri pot realiza transferul de cunostinte in functie de cerintele dvs. operationale, asigurand personalului dvs. intelegerea elementelor de baza ale noilor tehnologii.

Pentru solutiile IT implementate, Star Storage ofera o gama completa de servicii de garantie si post-garantie. Printre caracteristicile cele mai importante ale acestor servicii se remarca: timpul scurt de raspuns si de rezolvare si disponibilitatea 24 x 7 x 365.

DORESTI MAI MULTE DETALII ?

Contacteaza-ne pentru o discutie in legatura cu ceea ce te intereseaza.

Iti vom oferi toate raspunsurile de care ai nevoie.