Pastreaza-ti arhivele in cel mai sigur centru de date

Arhivarea electronica?

Castiga bani si timp! Este momentul sa alegi arhiva electronica de documente! In mediul de afaceri actual extrem de competitiv informatia este cea mai importanta resursa a organizatiilor, iar aceasta, in cele mai multe cazuri se regaseste in documente pe hartie. Sistemele de captura (scanare, catalogare) a informatiilor reprezinta primul pas in gestiunea performanta a informatiilor, permitand conversia documentelor din format fizic in format electronic, precum si extragerea informatiilor necesare din cadrul acestora.

* summary data from PwC and Gartner  studies related to day-to-day working environment without a professional electronic archiving solution

Aplicatia StarCapture transforma documentele pe hartie in documente electronice si extrage informatiile utile, permitand ulterior accesul rapid si valorificarea acestora in intreaga organizatie, reducerea costurilor cu depozitarea si utilizarea documentelor pe hartie.

SEAL (Secure Electronic Archive Library) este solutia completa de gestiune a arhivelor si se integreaza transparent cu aplicatia de captura de date din documente StarCapture si include facilitati unice in Romania de regasire si acces la informatii pe baza metadatelor asociate.

In cazul in care doresti sa utilizezi temporar pachetul de arhivare electronica ai posibilitatea sa-l inchiriezi si sa incepi imediat sa-l folosesti!

Cu doar 40 euro/luna il poti utiliza exact atunci cand ai nevoie de el si pentru cat timp ai nevoie!

Vrei sa scapi de povara administrarii si regasirii informatiilor importante din "muntele" de documente, fara sa investesti intr-un sistem propriu de arhivare electronica a documentelor? Platesti cat arhivezi!

Alege serviciile externalizate de stocare si gestiune a arhivei electronice a documentelor Seal On Demad Business Edition sau Seal On Demad Compliance Edition  oferite de catre Star Storage sub forma unei solutii complete de conversie documente in format electronic si arhivarea acestora in cel mai sigur centru de date din Romania, fara investitii initiale, pe baza unui abonament lunar accesibil si flexibil, adaptat perfect nevoilor companiei tale.

Solutii de Succes construite cu Produse de Succes

SEAL 

SEAL este o aplicatie de ultima generatie care faciliteaza administrarea arhivelor. SEAL permite stocarea, cautarea și regasirea, navigarea si securitatea, vizualizarea, partajarea si clasificarea documentelor stocate in arhiva.

VEZI WEBSITEUL PRODUSULUI

STARCAPTURE Desktop

StarCapture este o aplicatie destinata convertirii documentelor din hartie in format electronic astfel incat informatia continuta in aceste documente sa fie accesibila cat mai usor si mai rapid, la distanta de un click. StarCapture Desktop este un produs versatil, adresat companiilor si organizatiilor cu diverse nevoi de scanare si conversie a documentelor si care poate prelucra orice tip de fisier electronic.

VEZI WEBSITEUL PRODUSULUI

DORESTI MAI MULTE DETALII ?

Contacteaza-ne pentru o discutie in legatura cu ceea ce te intereseaza.