Solutii de top

pentru afaceri de top

Documentatie tehnica

Este o solutie care gestioneaza ciclul de viata al documentelor tehnice; permite introducerea, catalogarea si regasirea diferentiata, in functie de utilizatori multipli, a documentatiilor tehnice (certificate de urbanism, proiecte de reabilitare, modificare de retele, instalatii, expertize tehnice, devize, studii geotehnice, studii de impact asupra mediului etc.)

Solutia Biblioteca documentatie tehnica este o componenta din "Fabrica de Solutii Star Storage - Solutii de business adevarate, nu platforme".

Gestiune documentatie tehnica - Permite organizarea arborescenta a documentelor - downstream, midstream si upstream - structurata pe niveluri ierarhice (statii, proiecte statii, functionare etc);

Cautare documente - Permite cautarea rapida sau avansata, in mod securizat;

Adaugare si modificare documente - Modificarea si stergerea documentelor poate fi facuta numai de catre administratorul aplicatiei;

Securitate - Autentificarea utilizatorilor se face pe baza de nume de utilizator si parola asociata.

Solutii de Succes construite cu Produse de Succes

SEAL 

SEAL este o aplicatie de ultima generatie care faciliteaza administrarea arhivelor. SEAL permite stocarea, cautarea și regasirea, navigarea si securitatea, vizualizarea, partajarea si clasificarea documentelor stocate in arhiva.

VEZI WEBSITEUL PRODUSULUI

STARCAPTURE Desktop

StarCapture este o aplicatie destinata convertirii documentelor din hartie in format electronic astfel incat informatia continuta in aceste documente sa fie accesibila cat mai usor si mai rapid, la distanta de un click. StarCapture Desktop este un produs versatil, adresat companiilor si organizatiilor cu diverse nevoi de scanare si conversie a documentelor si care poate prelucra orice tip de fisier electronic.

VEZI WEBSITEUL PRODUSULUI

DORESTI MAI MULTE DETALII ?

Contacteaza-ne pentru o discutie in legatura cu ceea ce te intereseaza.