Solutii de top

pentru afaceri de top

Documentatia portofoliului de proprietati

Gestioneaza documentele tehnice, in functie de locatiile companiilor (reclamatii, autorizatii de functionare, managementul calitatii, ISO, etc.) si de documentele referitoare la dosarele clientilor.

Gestiune locatii tehnice - documentele clientilor sunt importate si gestionate in structura de foldere a aplicatiei, pe baza unui nomenclator de clienti, importat periodic din aplicatiile ERP. Organizarea acestora se realizeaza in functie de reteaua de distributie de care apartin. Pentru fiecare document nou, sistemul genereaza automat un numar de inregistrare unic;

Cautare documentatie locatii tehnice - permite cautare rapida sau avansata, in functie de drepturile de vizualizare prestabilite pentru fiecare utilizator;

Adaugare, stergere si modificare locatii tehnice - aplicatia permite adaugarea, modificarea sau stergerea locatiilor tehnice, pastrand un istoric al modificarilor realizate, data si userul.

Solutii de Succes construite cu Produse de Succes

SEAL 

SEAL este o aplicatie de ultima generatie care faciliteaza administrarea arhivelor. SEAL permite stocarea, cautarea și regasirea, navigarea si securitatea, vizualizarea, partajarea si clasificarea documentelor stocate in arhiva.

VEZI WEBSITEUL PRODUSULUI

STARCAPTURE Desktop

StarCapture este o aplicatie destinata convertirii documentelor din hartie in format electronic astfel incat informatia continuta in aceste documente sa fie accesibila cat mai usor si mai rapid, la distanta de un click. StarCapture Desktop este un produs versatil, adresat companiilor si organizatiilor cu diverse nevoi de scanare si conversie a documentelor si care poate prelucra orice tip de fisier electronic.

VEZI WEBSITEUL PRODUSULUI

DORESTI MAI MULTE DETALII ?

Contacteaza-ne pentru o discutie in legatura cu ceea ce te intereseaza.