Solutii de top

pentru afaceri de top

Gestiunea dosarelor de personal

 

Solutia Gestiunea dosarelor de personal este o componenta din "Fabrica de Solutii Star Storage - Solutii de business adevarate, nu platforme".

Management dosare de personal - permite  crearea, versionarea, introducerea de metadate, crearea si gestionarea dosarelor de personal; se pot importa documente de tip Contract Individual de Munca, Act aditional, Copie Carte Munca, Carte de Munca (original), etc;

Gestiune Documente - permite importul, copierea, editarea, stergerea documentelor

Cautare si regasire rapida a dosarelor de personal - se poate realiza dupa combinatii ale elementelor de indexare a acestora, folosind metoda Advanced Search sau navigarea prin structura de foldere. Utilizatorii vor putea sa-si salveze cautarile realizate, astfel incat la o re-accesare a aplicatiei sa poata sa vizualizeze rapid rezultatele filtrarii, fara sa fie nevoiti sa le recompuna.

Raportari - solutia permite obtinerea unor rapoarte specifice: numar angajati/ departament, fluctuatii in timp a numarului de angajati, etc.

Solutii de Succes construite cu Produse de Succes

SEAL 

SEAL este o aplicatie de ultima generatie care faciliteaza administrarea arhivelor. SEAL permite stocarea, cautarea și regasirea, navigarea si securitatea, vizualizarea, partajarea si clasificarea documentelor stocate in arhiva.

VEZI WEBSITEUL PRODUSULUI

DORESTI MAI MULTE DETALII ?

Contacteaza-ne pentru o discutie in legatura cu ceea ce te intereseaza.