Solutii de top

pentru afaceri de top

Cautare rapida pentru solutii

Solutiile noastre dupa nevoia de business

Fabrica de Solutii – Solutii de Business Adevarate, nu Platforme!

Fabrica de Solutii cuprinde 13 solutii, care sunt atent concepute in functie de nevoia de business a companiilor si pe specificul industriilor din care fac parte acestea (servicii financiare, utilitati, telecom etc.).

Fabrica de Solutii ofera solutii la cheie, pentru ca aceste sabloane pot fi adaptate si customizate in functie de ceea ce se cere si adreseaza situatii reale si importante cu care se confrunta companiile din industriile respective. Acestea au un element principal si mai multe componente secundare, care pot fi utilizate in diverse cazuri si pot fi combinate pentru a se a ajusta perfect la problema existenta. Astfel, se revolva probleme diverse, iar costurile sunt mici pentru ca se utilizeaza doar componentele necesare rezolvarii acestora.


Solutia Gestiunea dosarelor de personal este o componenta din „Fabrica de Solutii Star Storage – Solutii de business adevarate, nu platforme”.

află mai multe...

Sistemele vechi nu mai sunt suficiente ca urmare a volumelor de operatiuni fara precedent; consolidarea este necesara pentru a obtine reactii rapide in afaceri. Traim intr-o epoca in care piata este tot mai diversificata si competitiva, iar bancile au nevoie sa vanda mai multe produse corelate cu serviciile deja achizitionate.

află mai multe...

Financial institutions continue to struggle with information overload and paper processing. Legacy systems can’t manage all types of content that are part of the case. Virtual customer file is thus the right solution.

află mai multe...

Invoices received from suppliers can be processed quickly and efficiently by using this solution, which helps both the specialized financial departments, and the persons that order and receive goods and services.

află mai multe...

Contractele constituie baza relatiilor pe care o organizatie le are cu partenerii de afaceri, studiile aratand ca aproximativ 80% din tranzactiile de afaceri sunt guvernate de acte contractuale.

află mai multe...

Solutia Procesare cereri de despagubire este o componenta din „Fabrica de Solutii Star Storage – Solutii de business adevarate, nu platforme”.

află mai multe...

Este o solutie care gestioneaza ciclul de viata al documentelor tehnice; permite introducerea, catalogarea si regasirea diferentiata, in functie de utilizatori multipli, a documentatiilor tehnice

află mai multe...